Sporteldag in Hoeilaart

Omdat elke stap telt

Sporten – Senioren Hoeilaart zijn wij bijzonder tevreden met de uitgave van een nieuwe Sportgids Hoeilaart “Op zoek naar je favoriete sport?”.

Doorblader hier de sportgidsSportgids proef.pdf (hoeilaart.be), met  voldoende aandacht voor onze 50-plussers in een duidelijke afzonderlijke kolom. Onze Hoeilaartse sportverenigingen vind je op Sportverenigingen | Gemeente Hoeilaart.

Ook voor de ongebonden sporter heeft Hoeilaart heel wat te bieden! Verken onze gemeente en het Zoniënwoud aan de hand van talrijke wandel-, loop- en fietsroutes of neem deel aan een van de start to lessenreeksen. Sporten is niet enkel een fysieke bezigheid. Het hangt vast aan fundamentele waarden zoals respect, openheid, fair-play, persoonlijke ontplooiing en samenwerken en dit is, naast een goede gezondheid, misschien nog wel de belangrijkste drijfveer om te sporten.

Een dag vol sportplezier in Hoeilaart

De Sporteldag Flyer Sporteldag_2022.pdf (hoeilaart.be) op dinsdag 29 november 2022 ging met een knaller van start: padel, drums alive Drums Alive: Bewegen op leuke muziek, drummen op een bal (seniorenhoeilaart.be), de interactieve muur, wandelen en nog veel meer, kijk op Sport en Gezondheid Hoeilaart | Hoeilaart | Facebook.

’s Middags zorgden Dirk & team Sportbar 1560 voor overheerlijke, verse sandwiches rijkelijk gevuld met gezonde kost en ‘s namiddags na aerostep, line dance, yoga, padel, interactieve muur, curling, tafeltennis, badminton en bingo voor een assortiment taarten met koffie. 

Hoe deze heuglijke sportdag verliep ontdek je in het werk van huisfotografe Carine Depret op www.hoeilaart.be/fotoalbumSporteldag voor 50-plussers | Flickr.

Voor de volgende sporteldagen, houd de Nieuwsbrief | Gemeente Hoeilaart goed in de gaten!

Hoeilaart sportieve gemeente

Vóór of na een wandeling alleen of in gezelschap kan je voor je stretch oefeningen nog steeds terecht op Je hebt gezocht naar beweegbank – Senioren Hoeilaart en De ‘beweegbank’ officieel ingehuldigd (enkele foto’s) | Hoeilander.be

Blijf bewegen en breng mee de zitbanken in kaart!

Je hebt gezocht naar bewegen – Senioren Hoeilaart

[Een bijdrage van Gilberte Marchand]