Veelgestelde vragen over de Seniorenraad

Woordwolk: Veelgestelde vragen
Woordwolk: Veelgestelde vragen

Contact: hoe kan ik met mijn vraag terecht bij de gemeentelijke Seniorenraad?

Er zijn heel wat mogelijkheden om een vraag te richten aan de Seniorenraad.  Zo zijn de zittingen van de Seniorenraad openbaar.  Je bent dan ook steeds welkom om je vraag of probleem voor te leggen tijdens één van de vergaderingen. Makkelijker is misschien om één van de leden van de Seniorenraad aan te spreken.  Je kan ook een bericht sturen aan het algemene e-mailadres van de Seniorenraad, of nog telefoneren naar het nummer van de Seniorenraad.  Een volledig overzicht over hoe je ons kan contacteren vind je op onze contactinformatie pagina.

Doel: waarvoor kan ik terecht bij de gemeentelijke Seniorenraad?

Je kan terecht bij de Seniorenraad voor alle vragen die de senioren van Hoeilaart aanbelangen.  De Seniorenraad zal binnen een redelijke termijn antwoorden op je vraag.

Functie: wat doet de gemeentelijke Seniorenraad?

De gemeentelijke Seniorenraad houdt zich allereerst bezig met seniorenbeleid en geeft adviezen aan het gemeentebestuur die dat beleid kunnen bijsturen.  Alle thema’s die ouderen aanbelangen komen hier aan bod.  Lees verder ook onze pagina Wat doet de Seniorenraad?

Op welke data vergadert de Seniorenraad in 2018?

De gemeentelijke Seniorenraad houdt ieder jaar een viertal sessies, ook Algemene Vergaderingen genaamd: zie vergaderkalender.  Daarnaast houdt het Dagelijks Bestuur maandelijkse vergaderingen om te beslissen over de dagdagelijkse aangelegenheden.

Samenstelling: wie zetelt in de gemeentelijke Seniorenraad?

De namen van de huidige gemeentelijke Seniorenraad vind je in volgende lijst: de leden van de Seniorenraad

Seniorenbeleidsplan: waar vind ik de Verslagen van de gemeentelijke Seniorenraad?

Je kan de lijst van de verslagen raadplegen op de website van de gemeente.