Het erfgoed van Willy Sommers


Willy Sommers komt naar het Druivenfestival: maandag 16 september om 15:00 uur in het GC Felix Sohie.

Vanaf dinsdag 11 juni om 9.00 uur kan je tickets kopen aan de balie van GC Felix Sohie en via www.felixsohie.be.

Wees er heel snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.Weet je nog die slow?, Vlaanderen De Leeuw, Het water is veel te diep,  Als een leeuw in een kooi, Hartenbreker, Buona Notte, Een beetje verliefd, Een vrouw zoals jij, Met mijn ogen dicht, Mooie vrouwen, Barbara, Ergens is er iemand, …

Om zijn 45-jarige carrière te vieren bracht Willy Sommers onlangs een verzameling uit van zijn meest onvergetelijke klassiekers. Voeg daar nog enkele recente singles en verschillende medeartiesten aan toe, en je hebt het perfecte recept voor een prachtige namiddag.

Abo Druivenstreek: 10 euro – VVK: 12 euro – Kassa: 14 euro Tickets en info: 02 657 05 04 – www.felixsohie.be