Kijk naar het leven vanuit meer dan één gezichtspunt!

Veel mensen kijken uit naar het vaccin als de redding.  Zal dit zo zijn? Dat er verlangd wordt naar het hernemen van een hartelijk sociaal leven met uitwisselingskansen en verbindende ontmoetingen is vanzelfsprekend.  Juist daarom kan het aangewezen zijn om verschillende standpunten in verband met de voorgestelde vaccinatie te beluisteren. Want wat blijkt nu? Nogal wat wetenschappers, (in bijlage een bijdrage van twee van hen namelijk een  immunoloog en een moleculaire geneticus) spreken dit tegen.  
Ik beluister graag debatten  waar in wederzijds respect de verschillende visies aanbod komen. Jammer genoeg ontbreekt dit nu. De  waarheid is veelzijdig. Naast de maatschappelijke verantwoordelijkheid is verantwoordelijkheid voor de individuele behoeften als zelfbeschikking, lichamelijke integriteit, …..  even belangrijk.  

In de video’s  (deze en andere ) wordt melding gedaan van andere oplossingen dan vaccinatie. Dat maakt me nieuwsgierig.  Dr.Christian Vélot verwijst naar de wedstrijdsfeer “om het eerst allemaal gevaccineerd zijn” waardoor andere oplossingen geen of minder aandacht krijgen.

Daarom wil ik vanuit een diep respect voor het lichaam en een aangeboren motivatie om te doen waar het lichaam baat bij heeft en na te laten wat het schaadt, de volgende linken delen.  Het kan je mogelijks aanzetten tot het bekijken van minder besproken aspecten van de Covid-19 vaccinatie. 

Als laatste en wel het belangrijkste wil ik  in herinnering brengen dat vreugde, genieten van schoonheid, doen waar je blij van wordt …. de immuniteit bevordert. 

Hierbij een reflectie van  Prof. Dr. Theo Schetters, immunoloog. Hij is al 40 jaar actief in de vaccin industrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan. Hij is dus niet tegen vaccins maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen waarbij heel veel zaken onzeker zijn.  Dit interview start met een verwijzing naar informatie gegeven in de tweede link. (ongeveer 35 min)

In de volgende video bespreekt Dr Christian Vélot, moleculaire geneticus aan de Paris-Saclay Universiteit en voorzitter van de Wetenschappelijke Raad CRIIGEN de verschillende vaccinatietechnologieën en legt uit wat de  beperkingen en de voordelen zijn.

Wil je preventief aan de slag dan vind je hier inspiratie voor een  optimale ondersteuning van het immuunsysteem. Margo Peinemann is docent en orthomoleculair therapeut. 

https://bonusan.webinargeek.com/watch/replay/461081/fdc9e937a599b65a04e44e4e5d0421be/

Als laatste volgt hier de link van dokters voor vrijheid.

[Een bijdrage van Lutgarde Nieuwborg]