Werkelijk alles over paddestoelen

We kennen ze als champignons of paddestoelen en kopen ze meestal in de supermarkt. Ze hebben ook iets feestelijk en kunnen echt niet ontbreken op een uitgebreid diner. Maar wat weten we verder over paddestoelen?

Paddestoelen maken deel uit van onze fantasiewereld. In vele sprookjes spelen ze een belangrijke rol. Zo gebruiken kabouters hen om op te zitten. En ook op ouderwetse kerstkaarten vindt men ze terug, meestal de rode variëteit met witte stippen. Vanwaar die fascinatie? Wil je er alles over weten? Schrijf je dan in voor een lezing en/of wandeling met Hans Vermeulen van Natuurpunt CVN op zondag 13 oktober 2019. Ook kinderen zullen dit boeiend vinden.

De lezing is van 11u tot 13u. Wil je de lezing bijwonen? Schrijf je dan in, de plaatsen zijn beperkt tot 30 personen.

De wandeling onder begeleiding van de natuurgids start om 14u00 vanaf het Bosmuseum. Het thema van onze wandeling is “Proef het arboretum”. Voor de wandeling hoef je je niet in te schrijven

Zowel de lezing als de wandeling zijn gratis. 

Meer informatie op de website van Natuurpunt