Spetterend free podium in Hof ten Doenberghe

De Week van de senior speelde zich dit jaar natuurlijk ook af in de recreatiezaal van Hof ten Doenberghe. De vaste bewoners en de bezoekers van dagopvang de Wijnstok vermaakten zichzelf, elkaar en hun talrijke gasten tijdens een ‘free podium’. Tot in de deuropening stond er volk om niets te missen van een onvervalst middagje ontspanning en plezier. Elke afdeling van het verzorgingstehuis leverde op die 21ste november een bijdrage aan het programma: een middag vol zang, muziek, animatie en beweging. Dat varieerde van een samenzang met evergreens als “J’attendrai” tot meezingers als “E viva Espagna”. Olé!

Er waren ook dans- en muziekoptredens van kinderen en kleinkinderen, een polonaise waarbij af en toe iemand een geheel eigen route koos, er was een poëtische voordracht over de belevenis van “een klein muisje” (maar alleen voor wie het onvervalst Hoeilaarts dialect machtig is), het Hoeilaarts kerstlied natuurlijk, een optreden door Adele Heris die nog maar één dag in Hof ten Doenberghe woonde en al meteen haar vingervlugheid op het orgelklavier mocht bewijzen en nog veel meer: in totaal 23 acts. Dit alles onder begeleiding van vrijwilligers en van het team van Els De Munter van het woonzorgcentrum die de senioren een waardig feest aanboden. Bravo.

Bekijk ook de foto’s.

[Een bijdrage van Rein van Gisteren]