Onze hippe senioren veroveren het net

Met veel enthousiasme hebben jullie lovend gereageerd op de lancering van onze nieuwe website voor senioren. Nu 3 weken verder, mogen we terugblikken op een reeks mooie, positieve en hoopvolle reacties, zowel individueel als van verschillende verenigingen en instanties. Vanuit welzijnszorg, ouderenwerking, overheid (gemeente en Vlaanderen) en verrassend ook vanuit naburige gemeenten kwamen heel wat inzendingen.

Dat versterkt onze overtuiging dat deze website een leemte opvult. Van alle kanten komt er veel informatie op ons af, maar één plek, speciaal voor 55-plussers, waar alles gebundeld wordt voor onze doelgroep, dat is vernieuwend.

Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid, gemaakt door en voor senioren.

www.seniorenhoeilaart.be, één site brengt op een overzichtelijke manier alle info waar senioren naar zoeken : cultuur, sport, administratieve weetjes, nieuws, evenementen, waar naartoe … wat moeten we doen in geval van … Meerdere linken zijn gelegd naar andere sites waar de nodige info te vinden is.

Deze site is er ook voor jullie. We verwachten een inbreng van informatie die interessant en verrijkend kan zijn, weetjes, hobby’s, projecten, vrijwilligerswerk, een boeiende carrière achter de rug maar nooit in de belangstelling gekomen … en dus heel wat te vertellen. Dit willen we opstarten via interview, foto, video … Wij kijken ernaar uit.

Een greep uit de reacties:

Nadia Denayer – Vlaamse Ouderenraad: Leuk! Heb eens gesnuisterd op de website en het ziet er heel duidelijk en overzichtelijk uit. Ik zal het zeker opnemen in de toekomstige inspiratiedatabank rond ouderenbeleidsparticipatie. Ook fijn dat jullie foto’s van de fotodatabank van de Vlaamse Ouderenraad gebruikt hebben en dat de linken naar onze organisatie aanwezig zijn. Bedankt voor alle info. Veel succes ermee.

Marc Dillen – Eredirecteur Politieschool Asse: En ik ben heel fier op wat jij allemaal voor de mensen doet. Groot hart! Enorme drive!

Caroline Rosseels – Gemeente Hoeilaart: Proficiat met de lancering! Ziet er heel goed uit! We hebben op onze website alvast linken gelegd naar jullie website.

Colette Declercq – Ouderenraad Heverlee: Ik heb met interesse jullie website bezocht. Chapeau! Daar kunnen wij in onze gemeente veel van leren.

Zorgconsulente – Tervuren: Proficiat Gilberte en team, jullie zijn helemaal mee met de tijd en ik kan me moeilijk voorstellen dat er nu nog ouderen zijn in Hoeilaart die op hun honger blijven zitten want ook quà aanbod scoren jullie goed…doe zo voort! Het werkt inspirerend!