Hoeilaartse Melodieën in concert 2 op 17 maart

Opnieuw een avondvullend concert met honderd procent Hoeilaartse liedjes en composities. Na de lezing en het eerste concert bleef er nog veel materiaal over dat absoluut niet mag verloren gaan. Daarom een tweede concert met extra aandacht voor onder meer de revues uit de jaren ’30. Nostalgie en culturele geschiedenis versmelten tot een humoristische, warme en vaak emotionele beleving. Dat …
Opnieuw een avondvullend concert met honderd procent Hoeilaartse liedjes en composities. Na de lezing en het eerste concert bleef er nog veel materiaal over dat absoluut niet mag verloren gaan.

Daarom een tweede concert met extra aandacht voor onder meer de revues uit de jaren ’30. Nostalgie en culturele geschiedenis versmelten tot een humoristische, warme en vaak emotionele beleving. Dat belooft!

Organisatie: Davidsfonds Hoeilaart
Wanneer: zaterdag 17 maart om 20:00
Waar: GC Felix Sohie
Prijs: € 14.0 Basistarief: 14,00 €; Voorverkoop: 12,00 €; Abo 1,2,3: 11,00 €
Contact: 02/6570504 (fax)