Dans je leven lang

Dans je leven lang (foto credits: Gilberte Marchand)
Dans je leven lang (foto credits: Gilberte Marchand)

Sinds jaren heeft onze gemeentelijke dienst Welzijn aandacht voor de Week van de Valpreventie en donderdag 8 februari 2018 om 14u00 organiseerde de Dienst Vrije Tijd en Welzijn een eerste namiddag “Dans je leven lang”. Want dansen is leuk; bewegen en veel bewegen is langer gezond leven. En of de 55-plussers zin hadden om te dansen? Een negentigtal (wellicht meer) dans- en muziekliefhebbers vulden de theaterzaal van het G.C. Felix Sohie om er samen drie uur lang te dansen, te lachen en te zingen. Plezier vierde hoogtij!

Op Facebook schreven de organisatoren “Een danske placeren, stukske taart eten, koffietje drinken en ook nog eens aan valpreventie doen. Dit is multitasking ten top van onze 55+’ers!! Bedankt aan de vrijwilligers van de Seniorenraad 55+ Hoeilaart voor alle hulp!” Alleen blije gezichten; een activiteit voor herhaling vatbaar klonk het toen dansers en niet-dansers moe maar tevreden huiswaarts keerden.

Cultuur om 14 uur, sporteldagen en andere initiatieven voor 55-plussers werden gebundeld in de folder “‘t Is te doen in den achternoen“ en worden op de gemeentelijke website aangekondigd in “Uit in Hoeilaart”.

Bekijk ons volledig fotoalbum over dit evenement.